Tips om designer schoenen in topconditie te houden

Designer schoenen voor vrouwen zijn zeer stijlvol, elegant en hoge kwaliteit. De ontwerpers kiezen voor de hoogste kwaliteit materialen om de schoenen te maken en ervoor te zorgen dat aandacht wordt besteed aan het vervaardigen van de schoenen. Echter, hoe je de behandeling van uw designer schoenen bepaalt haar conditie en hoe lang het zal duren serveren uw schoenen behoeften stijlvol. De schoenen zijn vrij duur en het minste wat je kan doen is in de maatregelen, zodat ze in topconditie te blijven voor de langste tijd mogelijk. Een paar dingen die u kunnen helpen dat ook te doen.

Designer schoenen

Bescherm uw schoenzolen. Dit is even eenvoudig als het toevoegen van een rubber coating die dun aan de zolen. Als de schoen is gemaakt van leer dan kunt u een zeer dunne coating van leer om te voorkomen dat dunner en schrapen van de zolen toe te voegen. Deze toevoeging zal niet alleen verlengen als enig leven, maar bieden u ook extra comfort, vooral met schoenen die dunne zolen hebben.

Overweeg hiel caps. De uiteinden van de hielen kan worden beschermd door het toevoegen hielkappen die duurzaam. Dit is vooral een goede optie voor stiletto’s die gemakkelijk slijten. De hielkappen zal tevens een einde aan de metalen clacking geluid op de grond toen de hiel tip begint slijtage. Uw schoenmaker zal de tips te vervangen in enkele minuten, dus het krijgen van uw designer schoenen terug in vorm.

Maak waterkering. Suède schoenen zijn het meest gevoelig voor waterschade, maar u kunt dit eenvoudig te verhelpen met behulp van een water afstotende agent op de schoenen om ze te beschermen. De behandeling is vooral erg belangrijk tijdens modderige, regenachtige dagen en je moet opnieuw de beschermende laag om de paar weken. Met slechte weersomstandigheden, is het nuttig om te voorkomen dat het dragen suède schoenen en als je dan moet proberen om ze binnen te dragen.

Zorg ervoor dat u uw designer schoenen goed te slaan. Schoenen mogen nooit worden opgeslagen in direct zonlicht of zullen ze de kleur vervagen. De schoenen moeten ook worden opgeslagen in de juiste plaatsen, zodat er geen krassen en andere vormen van beschadiging. Om de vorm van uw ontwerper laarzen te behouden, overwegen boot shapers, zodat ze rechtop wanneer deze niet in gebruik blijven. Als u op reis bent, dan pak hakken in stofdoek zakken ze komen met of kies linnen stof zakken op te slaan.

Zoek alternatieve schoenen te dragen. Een van de redenen waarom de schoenen slijten sneller is constant gebruik. Hoe meer je draagt je schoenen de snellere, scheuren en het dragen van zal zijn. Als u designer hakken, zorg er dan voor dat je uiteindelijk niet meer dan het dragen van hen twee keer per week; een keer per week zou het beste werken voor het behoud van hun goede conditie. Het is ook nuttig om te schakelen in een paar flats tijdens het rijden, zodat je niet te veel druk op stiletto stengels die verzwakken de basis en schade in het einde veroorzaken.

Klik hier voor de juiste schoen producten. Schoonmakers en conditioners zal vlekken te verwijderen, glans te behouden en de schoenen te beschermen tegen kraken. Het materiaal je schoen is gemaakt van moet u te begeleiden naar de beste producten.

Geef een reactie